Rezervaţi acum
+40 (256) 407373
Rezervaţi acum

Centrul de conferinţe LIDO

SALA DE CONFERINTA "DIAMOND"

****LIDO CONFERENCE CENTER dispune de toate facilităţile pentru a găzdui orice convenţie majoră. Patru săli de conferinţe sunt complet echipate pentru a găzdui evenimente de 10 - 300 de persoane.

"Singura sursa de cunoastere este experienta." (A. Einstein)

Decideti-va pentru  a avea un eveniment de succes  de nivel internaţional alegand ****HOTEL LIDO  combinind afacerile şi  agrementul - "Conjuguez Affaires et loisir".

Pentru organizarea evenimentelor cu cerinte speciale(filmari,fotografii profesionale,casti ,cabine de traducere), vă putem prezenta partenerilor noştri.

  • gold5
Capacitate maxima:

Teatru: 300 de persoane
U: 120 de persoane
Clasă: 200 de persoane
Banchet: 250 de persoane
Cocktail: 300 de persoane

Tariful include:

Internet WiFi
Flipchart (inclusiv hârtie şi pixuri)
Video - proiector de date
CD player
DVD player
Microfon (2 buc)
Proiector şi ecran

La cerere (cu taxă):

Căşti
Cabine de traducere
Traducători
difuzor de birou

Organizarea unei conventii

Daca aveti nevoie sa stabiliti o intalnire cu clientii importanti,colaboratori sau daca doriti consolidarea relatiilor departamentelor dumneavoastra tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti locul ideal ****LIDO CONFERENCE CENTER.

Organizarea unui congres sau o conferinţă

Daca sunteti responsabil de o organizaţie sau o asociaţie, dacă evenimentul este orientat spre un public familiar sau daca trebuie doar să faceti publice proiectele dumneavoastră şi inovaţiile ****LIDO CONFERENCE CENTER poate fi urmatoarea dumneavostra destinatie .****LIDO CONFERENCE CENTER va poate oferi toate serviciile de care aveti nevoie.  Puteţi organiza seminarii , cursuri, intalniri sau evenimente de o zi beneficiind si de serviciile ***LIDO RESTAURANT.

Organizarea unui seminar

Doriţi să explorati ,sa implementati strategii diverse sau sa va instruiti angajatii****LIDO CONFERENCE CENTER va pune la dispozitie toate facilitatile intr-o atmosferă foarte plăcută de lucru.

Organizarea unui târg

Doriti lansarea unui produs, doriti  prezentarea unei  inovaţii, sau doriti sa va informati clienţii şi partenerii asupra unui produs ****LIDO CONFERENCE CENTER va  ofera tot spatiul de care aveti nevoie intr-un mediu de prestigiu, precum şi asistenţa asigurata de o echipa dinamica si profesionala .

Organizarea unei intalniri

****LIDO CONFERENCE CENTER va ofera o  atmosfera placuta de lucru într-un mediu linistit constituind  un bun punct de plecare pentru a construi o relaţie de parteneriat sau de afaceri.

Organizarea unui eveniment

Activităţile dumneavoastra  sunt orientate către un public internaţional, regional sau local,****LIDO CONFERENCE CENTER dispune de infrastructura reţelei de parteneri capabila sa găzduiasca orice tip şi dimensiune de eveniment.

Închide