Hotel Lido - Timisoara, Timis, 300736, Romania

Banchete,Nunti,Botezuri

  • DSC_1674
  • ballroom7
  • DSC_1662

Lido Ballroom  este o locaţie magnifica pentru evenimentele cele mai important  din viaţa dumneavoastra: Căsătoria si Botezul.

Datorită importanţei acestui eveniment trebuie doar să i se explice Event Manager-ului  nostru, care sunt aşteptările dumneavoastra  şi să ne lasati sa ne facem treaba , în scopul de a obtine o nunta  perfectă,tot ce trebuie sa faceti este sa ne comunicati data nuntii dumneavoastre si sa va relaxati.Noi va asiguram ca va fi o nunta de neuitat.

Dupa evenimentul cel mai fericit din viata,NUNTA urmeaza momentul cel mai sensibil ,BOTEZUL ,pe care cu siguranta il veti organiza tot in cadrul LIDO BALLROOM dupa ce veti vedea cat de perfect a fost totul la Nunta organizata la noi.

Alte beneficii (gratuit) sunt după cum urmează:

  • Manager de eveniment dedicat la nunta ta
  • Asistenţă în alegerea orchestrei si interpretilor
  • Cameră Deluxe pentru miri(nunta) si parinti(botez)
  • Mic dejun si accesul la facilitatile ****HOTEL LIDO  pentru miri(NUNTA) si parinti (BOTEZ)-sala de fitness, saună, jacuzzi
  • Tarife speciale de cazare pentru invitatii dumneavoastra

 

Contact:

Dan Predut

Tel: +40 747 017504

Hotel Lido
Bulevard Iosif Bulbuca Nr.20
Timisoara, Timis, 300736, Romania
Sunaţi: +40 (256) 407373
+40 (256) 407374

Informaţii

****HOTEL LIDO oferă cazare modernă şi confortabilă în apropierea centrului oraşului Timişoara (15 min de mers pe jos). Hotelul este axat pe nevoile clienţilor de afaceri şi este unul dintre cele mai tehnologizate hoteluri din Timişoara. ****HOTEL LIDO oferă oaspeţilor săi parcare gratuită (închisa şi monitorizat prin intermediul unui sistem de camere de luat vederi). Interiorul hotelului, camerele şi sălile de conferinţe sunt dotate într-un stil luxos, elegant. Hotelul oferă 60 de camere dotate cu LED TV avand o capacitate de cazare de 144 de paturi. Avem camere single, duble,apartamente junior,suite familiare precum si apartamente DELUXE. Una din camere este complet echipata pentru persoanele cu dizabilitati.