Hotel Lido - Timisoara, Timis, 300736, Romania

Centrul de conferinţe LIDO

SALA DE CONFERINTA "DIAMOND"

****LIDO CONFERENCE CENTER dispune de toate facilităţile pentru a găzdui orice convenţie majoră. Patru săli de conferinţe sunt complet echipate pentru a găzdui evenimente de 10 - 300 de persoane.

"Singura sursa de cunoastere este experienta." (A. Einstein)

Decideti-va pentru  a avea un eveniment de succes  de nivel internaţional alegand ****HOTEL LIDO  combinind afacerile şi  agrementul - "Conjuguez Affaires et loisir".

Pentru organizarea evenimentelor cu cerinte speciale(filmari,fotografii profesionale,casti ,cabine de traducere), vă putem prezenta partenerilor noştri.

  • DSC_5229
  • DIAMOND
  • DSC_5229
  • Diamond
  • gold5
  • silver
Capacitate maxima:

Teatru: 300 de persoane
U: 120 de persoane
Clasă: 200 de persoane
Banchet: 250 de persoane
Cocktail: 300 de persoane

Tariful include:

Internet WiFi
Flipchart (inclusiv hârtie şi pixuri)
Video - proiector de date
CD player
DVD player
Microfon (2 buc)
Proiector şi ecran

La cerere (cu taxă):

Căşti
Cabine de traducere
Traducători
difuzor de birou

Organizarea unei conventii

Daca aveti nevoie sa stabiliti o intalnire cu clientii importanti,colaboratori sau daca doriti consolidarea relatiilor departamentelor dumneavoastra tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti locul ideal ****LIDO CONFERENCE CENTER.

Organizarea unui congres sau o conferinţă

Daca sunteti responsabil de o organizaţie sau o asociaţie, dacă evenimentul este orientat spre un public familiar sau daca trebuie doar să faceti publice proiectele dumneavoastră şi inovaţiile ****LIDO CONFERENCE CENTER poate fi urmatoarea dumneavostra destinatie .****LIDO CONFERENCE CENTER va poate oferi toate serviciile de care aveti nevoie.  Puteţi organiza seminarii , cursuri, intalniri sau evenimente de o zi beneficiind si de serviciile ***LIDO RESTAURANT.

Organizarea unui seminar

Doriţi să explorati ,sa implementati strategii diverse sau sa va instruiti angajatii****LIDO CONFERENCE CENTER va pune la dispozitie toate facilitatile intr-o atmosferă foarte plăcută de lucru.

Organizarea unui târg

Doriti lansarea unui produs, doriti  prezentarea unei  inovaţii, sau doriti sa va informati clienţii şi partenerii asupra unui produs ****LIDO CONFERENCE CENTER va  ofera tot spatiul de care aveti nevoie intr-un mediu de prestigiu, precum şi asistenţa asigurata de o echipa dinamica si profesionala .

Organizarea unei intalniri

****LIDO CONFERENCE CENTER va ofera o  atmosfera placuta de lucru într-un mediu linistit constituind  un bun punct de plecare pentru a construi o relaţie de parteneriat sau de afaceri.

Organizarea unui eveniment

Activităţile dumneavoastra  sunt orientate către un public internaţional, regional sau local,****LIDO CONFERENCE CENTER dispune de infrastructura reţelei de parteneri capabila sa găzduiasca orice tip şi dimensiune de eveniment.

Hotel Lido
Bulevard Iosif Bulbuca Nr.20
Timisoara, Timis, 300736, Romania
Sunaţi: +40 (256) 407373
+40 (256) 407374

Informaţii

****HOTEL LIDO oferă cazare modernă şi confortabilă în apropierea centrului oraşului Timişoara (15 min de mers pe jos). Hotelul este axat pe nevoile clienţilor de afaceri şi este unul dintre cele mai tehnologizate hoteluri din Timişoara. ****HOTEL LIDO oferă oaspeţilor săi parcare gratuită (închisa şi monitorizat prin intermediul unui sistem de camere de luat vederi). Interiorul hotelului, camerele şi sălile de conferinţe sunt dotate într-un stil luxos, elegant. Hotelul oferă 60 de camere dotate cu LED TV avand o capacitate de cazare de 144 de paturi. Avem camere single, duble,apartamente junior,suite familiare precum si apartamente DELUXE. Una din camere este complet echipata pentru persoanele cu dizabilitati.