Hotel Lido - Timisoara, Timis, 300736, Romania
  • ballroom
  • ballroom6
  • DSC_1673

****LIDO BALLROOM  este o locaţie magnifica pentru evenimentul cel mai important şi deosebit din viaţa ta: Căsătoria si a celui mai fericit:Botezul

Datorită importanţei acestui eveniment trebuie doar să ii spuneti  Event Manager-ului ,d-l Dan Predut, care sunt aşteptările dumneavoastre şi apoi sa lasati acest important eveniment in seama noastra. Doar să ne spuneti data nuntii dumneavoastra si tot ce trebuie sa faceti este sa va relaxati pentru ca noi ne vom asigura ca aceasta va fi o nunta de neuitat.

Beneficii GRATUITE :

Manager de Eveniment dedicat nuntii si botezului, asistenţă  in alegerea orchestrei, Cameră pentru miri/camera pentru copil botezat, mic dejun şi accesul la facilităţile ****Hotel Lido  pentru miri (fitness, sauna, jacuzzi)

Deasemenea veti beneficia de  tarife speciale  de cazare pentru oaspeţii  nuntii sau botezului  dumneavoastră.

Hotel Lido
Bulevard Iosif Bulbuca Nr.20
Timisoara, Timis, 300736, Romania
Sunaţi: +40 (256) 407373
+40 (256) 407374

Informaţii

****HOTEL LIDO oferă cazare modernă şi confortabilă în apropierea centrului oraşului Timişoara (15 min de mers pe jos). Hotelul este axat pe nevoile clienţilor de afaceri şi este unul dintre cele mai tehnologizate hoteluri din Timişoara. ****HOTEL LIDO oferă oaspeţilor săi parcare gratuită (închisa şi monitorizat prin intermediul unui sistem de camere de luat vederi). Interiorul hotelului, camerele şi sălile de conferinţe sunt dotate într-un stil luxos, elegant. Hotelul oferă 60 de camere dotate cu LED TV avand o capacitate de cazare de 144 de paturi. Avem camere single, duble,apartamente junior,suite familiare precum si apartamente DELUXE. Una din camere este complet echipata pentru persoanele cu dizabilitati.