Hotel Lido - Timisoara, Timis, 300736, Romania

Gastronomie asigurata de un  MASTER CHEF

Restaurantul nostru unic si foarte apreciat este un loc elegant pentru o cină festivă, prânz de afaceri sau pentru o  sărbătoare privată. Atmosfera intima si speciala a acestui spaţiu vă permite să vă relaxaţi, chiar şi în zilele cele mai stresante. Gustaţi mâncăruri delicioase şi vinuri într-o atmosferă confortabilă, înconjurati de opere de artă originale.

Cel mai înalt standard de calitate al meselor este asigurat de Maestrul în Arta Culinara,Chef Dorel Margauan. Vă puteţi bucura, de asemenea de preparate mediteraneene,romanesti,italiene si asiatice in care Maestrul Bucatar este specializat.

  • Fi servit în stil Lido !
  • Atmosfera intima si linistita
  • Preparate din bucătăria internaţională
  • Spatiu de lux 
  • Meniuri de sezon şi pentru ocazii speciale 
  • Parcare gratuita
Managementul**** Restaurant Lido oferă clienţilor lor ceva nou, interesant, şi, prin urmare, am decis să introducă noi evenimente de sezon Gourment şi specialităţi, care este un amestec perfect intre bucataria noastră tradiţională si  un meniu à la carte. Vă invităm la restaurantul nostru să va  bucurati de o experienţă culinară placuta !

Program: Luni - Duminica 09. 00 - 24.00

Rezervari

Tel: +40-256-407373

E-mail:.  reservations@hotel-lido.ro

Hotel Lido
Bulevard Iosif Bulbuca Nr.20
Timisoara, Timis, 300736, Romania
Sunaţi: +40 (256) 407373
+40 (256) 407374

Informaţii

****HOTEL LIDO oferă cazare modernă şi confortabilă în apropierea centrului oraşului Timişoara (15 min de mers pe jos). Hotelul este axat pe nevoile clienţilor de afaceri şi este unul dintre cele mai tehnologizate hoteluri din Timişoara. ****HOTEL LIDO oferă oaspeţilor săi parcare gratuită (închisa şi monitorizat prin intermediul unui sistem de camere de luat vederi). Interiorul hotelului, camerele şi sălile de conferinţe sunt dotate într-un stil luxos, elegant. Hotelul oferă 60 de camere dotate cu LED TV avand o capacitate de cazare de 144 de paturi. Avem camere single, duble,apartamente junior,suite familiare precum si apartamente DELUXE. Una din camere este complet echipata pentru persoanele cu dizabilitati.