Centrul de conferinte LIDO

****LIDO CONFERENCE CENTER dispune de toate facilitatile pentru a gazdui orice conventie majora. Patru sali de conferinte sunt complet echipate pentru a gazdui evenimente de 10 - 300 de persoane.

"Singura sursa de cunoastere este experienta." (A. Einstein)

Decideti-va pentru  a avea un eveniment de succes  de nivel international alegand ****HOTEL LIDO  combinind afacerile si  agrementul - "Conjuguez Affaires et loisir".

Pentru organizarea evenimentelor cu cerinte speciale(filmari,fotografii profesionale,casti ,cabine de traducere), va putem prezenta partenerilor nostri.

Organizarea unei conventii

Daca aveti nevoie sa stabiliti o intalnire cu clientii importanti,colaboratori sau daca doriti consolidarea relatiilor departamentelor dumneavoastra tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti locul ideal ****LIDO CONFERENCE CENTER.
 

Organizarea unui congres sau o conferinta

Daca sunteti responsabil de o organizatie sau o asociatie, daca evenimentul este orientat spre un public familiar sau daca trebuie doar sa faceti publice proiectele dumneavoastra si inovatiile ****LIDO CONFERENCE CENTER poate fi urmatoarea dumneavostra destinatie .****LIDO CONFERENCE CENTER va poate oferi toate serviciile de care aveti nevoie.  Puteti organiza seminarii , cursuri, intalniri sau evenimente de o zi beneficiind si de serviciile ***LIDO RESTAURANT.

 

Organizarea unui seminar

Doriti sa explorati ,sa implementati strategii diverse sau sa va instruiti angajatii****LIDO CONFERENCE CENTER va pune la dispozitie toate facilitatile intr-o atmosfera foarte placuta de lucru.

Organizarea unui târg

Doriti lansarea unui produs, doriti  prezentarea unei  inovatii, sau doriti sa va informati clientii si partenerii asupra unui produs ****LIDO CONFERENCE CENTER va  ofera tot spatiul de care aveti nevoie intr-un mediu de prestigiu, precum si asistenta asigurata de o echipa dinamica si profesionala .

Organizarea unei întâlniri

****LIDO CONFERENCE CENTER va ofera o  atmosfera placuta de lucru într-un mediu linistit constituind  un bun punct de plecare pentru a construi o relatie de parteneriat sau de afaceri.

Organizarea unui eveniment

Activitatile dumneavoastra  sunt orientate catre un public international, regional sau local,****LIDO CONFERENCE CENTER dispune de infrastructura retelei de parteneri capabila sa gazduiasca orice tip si dimensiune de eveniment.