Rezerva acum

Conferinţă

Centru de conferinte
Banchete și nunți
Sala de conferințe Diamond
Sala de conferințe Lemirage
Sala de conferințe Silver
Sala de conferințe Gold
Conferinţă

Centrul de conferințe Lido

Avem toate facilitățile și facilitățile pentru a găzdui orice convenție majoră. Patru săli de conferințe și săli de ședințe sunt complet echipate pentru a găzdui din 10 300 de delegați.

"Singura sursă de cunoaștere este experiența." (A. Einstein)

Decideți să aveți un eveniment de succes în hotelul nostru internațional de patru stele selectat, combinând afaceri și agrement -"Conjuguez affaires et loisir". As a C&Managerul I și, respectiv, coordonatorul MICE, delegații dvs. vor aprecia alegerea dvs.

Pentru organizarea de conferințe, evenimente speciale sau stimulente, vă prezentăm partenerilor noștri, în special pentru servicii de recepție (hostess, animatoare, modele, fotografi), managementul standurilor sau, dacă doriți, putem prelua sprijinul deplin al evenimentul tău.

Organizarea unei convenții

Trebuie să vă adunați colaboratorii, clienții sau partenerii împreună într-o perioadă de zile. Trebuie să stabiliți o sinergie prețioasă între departamente, sectoare de activitate, să vă informați echipele sau să vă stimulați rețelele. Pentru convenții, gale, anunțuri, lansări, Centrul de conferințe Lido este locația dvs. ideală, oferindu-vă un amestec subtil de modernitate, confort și ospitalitate tradițională. Un amestec excelent de afaceri și agrement.

Convențiile dvs. necesită o abordare profesională. În mod evident, oferim acest lucru, dar putem oferi și stimulente pentru petrecerea timpului liber care contribuie la succesul pe care îl căutați. Am selectat parteneri specializați în acest domeniu.

Organizarea unui Congres sau a unei Conferințe

Ești responsabil de o organizație sau o asociație. Indiferent dacă evenimentul dvs. este orientat către un public familiar sau trebuie doar să vă faceți cunoscute inovațiile și proiectele, Lido va fi următoarea destinație a congresului. Oferind un mediu prestigios, Lido - Conference Center vă poate oferi toate serviciile de care aveți nevoie. Mai mult, putem asigura transport, cazare, catering, activități de agrement & turism. Rolul tău este să te ocupi de instruire sau comunicare internă. Deseori organizezi seminarii, cursuri, întâlniri sau evenimente de o zi. Centrul de conferințe Lido vă poate oferi o gamă completă de săli de ședințe și soluții tehnice. O ofertă bine adaptată.

Organizarea unui seminar

Vrei să explorezi noi strategii sau să organizezi un atelier pentru a-ți educa și instrui colaboratorii. Facilitățile noastre pentru seminarii vă oferă infrastructura necesară pentru a transmite mesajul într-o atmosferă de lucru foarte plăcută și inspirată.

Organizarea unei expoziții comerciale

Trebuie să lansați un produs, să vă prezentați inovațiile, să vă informați clienții și partenerii. Centrul de conferințe Lido oferă tot spațiul de care aveți nevoie într-un mediu prestigios și asistența unei echipe dinamice și profesionale pentru a vă ajuta să vă organizați evenimentul.

Organizarea unei întâlniri

Lido - Centru de conferințe pentru întâlniri cu stil, care duce la rezultate. O atmosferă plăcută de lucru într-un mediu netulburat este un bun punct de plecare pentru a construi un parteneriat sau relații de afaceri.

Organizarea unui eveniment

Activitățile dvs. sunt orientate către un public internațional, regional sau local Lido - Conference Center are infrastructura și rețeaua partenerilor pentru a găzdui literalmente orice tip și dimensiune de eveniment.